Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa na kościach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości wieprzowe 50 dag
koncentrat pomidorowy 90 g
kostka rosołowa 2 sztuki
ziele angielskie 3
Pieprz czarny mielony Prymat 1 łyżeczka
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa na kościach

Kości wieprzowe gotujemy. Odrzucamy szum i dodajemy koncentrat. Mieszamy. Przyprawiamy ziołami prowansalskimi, zielem angielskim oraz czarnym pieprzem. Dodajemy jeszcze kostki rosołowe. Gotujemy wszystko razem około 10 minut mieszając. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 14.01.2012 18:09
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak