Sposób przygotowania

Na blaszce wysmarowanej masłem ułożyc gruszki , lekko pokropic wodą i dac do piekarnika , upiec . Upieczone gruszki przecedzamy przez sitko > Białka ubijamy na sztywna piane , później dajemy obydwa cukry , ubijamy nadal . Dodajemy do przecieru gruszkowego i pomalutku wymieszac , Ostudzic i podawac .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    dobry ? pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    ciekawy przepis warty wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    musi być smaczny ten musss :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !