Sposób przygotowania

Kaczki dokładnie umyc później nacieramy je solą , Zagotowujemy je octem z przyprawami , musimy je ostudzic , zalewamy po kilku minutach octem kaczki i pozostawiamy na całą noc . Po wyjęciu dajemy na nie słoninę i pieczemy w dobrze nagrzanym piekarniku w brytfannie wysmarowanej masłem , polewamy masłem do ich miękkości .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • -1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    1 litr octu??Chyba bym się jednak nie skusiła na to danie, albo nie rozumiem o co w nim chodzi.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !