Sposób przygotowania

Oskubane i oczyszczone dobrze kuropatwy troszkę osolimy , naszpikujemy piersi i uda słonina . Brytfannę dobrze wysmarowac masłem i ułożyc je na nią , piec możemy je polac śmietana lub masłem , jak to woli , nagrzanym piekarniku az będą miękkie .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    hmmm ... godne uwagi, ale ja nie jadlem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też piekłam ale na rożnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Kuropatwy czasem widuję za oknem ale ostatsni raz jadłam chyba 30 lat temu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nigdy nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    to bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !