Sposób przygotowania

Rozgrzać piekarnik do 150C.
Spryskać patelnię oliwą (najlepiej taką w sprayu, jest najlepsza przy tak małych ilościach), wrzucić pieczarki, polać octem balsamicznym (co najmniej łyżką, a jak się lubi wyrazisty smak - dwoma). Podduszać, aż cały ocet wyparuje.
W międzyczasie w tosterze zrobić tosty.
Na każdym toście rozłożyć rukolę, na to dać pieczarki, przykryć fetą i wstawić na 5 minut do piekarnika.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajny pomysł...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    Lubię zapiekanki z pieczarkami, ale nigdy nie wpadłam na to, żeby dusić pieczarki z octem balsamicznym. Muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    głodna się zrobiłam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    głodna się zrobiłam ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !