Sposób przygotowania

Kiełbaske np.wiejską kroimy w kosteczke,cebule równiesz w kosteczkę.Podsmażamy kiełbaske z cebulką,podlewamy małą ilością wody przez chwilke jeszcze dusimy jak cebulka będzie miękka dodajemy ketchup,przez chwile jeszcze podgrzewamy doprawiamy do smaku i gotowe.Szybki sosik do pyzów ziemniaczanych lub klusek ślązkich.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto ten sos robić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    prosty, szybki, ale smaczny:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    polecam,warto korzystać z prostych przepisów:-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny,szybki ten sosik !
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    szybki ale smaczny :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    musze spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    fajny przepis:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !