Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z ryby 1 kg
oliwa 3 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
koperek 1 łyżka
masło 2 łyżki
liście kapusty
sól
pieprz
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z grilla

Filety pokroić na kawałki, skropić sokiem z cytryny, posolić, odstawić. Masło utrzeć z zieleniną, solą i odrobiną pieprzu. Filety posmarować masłem i zawijać w liść natłuszczony oliwą. Opiekać na grillu przez 30 minut, podawać od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak