Sposób przygotowania

Jajka miksujemy z cukrem. Następnie dodajemy do nich mleko, kakao, mąkę, przyprawę do piernika, cukier waniliowy oraz sodę. Wszystko starannie łączymy. Na koniec do masy dodajemy roztopioną i ostudzoną margarynę. Ciasto przekładamy do wąskiej formy. Pieczemy godzinę w 180 stopniach. Gotowy piernik najlepszy jest dopiero na następny dzień.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie pierniczki.
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    smacznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 6
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smacznie wygląda
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetny pierniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pycha pierniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !