Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w ćwiartki , fasolkę ugotować . Pomidory pokroić na ósemki , tuńczyka rozdrobnić widelcem . Wszystko ułożyć w salaterce . Oliwę i ocet winny wymieszać z gotowym sosem sałatkowym zmysłowym , który można zakupić gotowy w sklepie i polać gotową sałatkę . Obłożyć oliwkami i ćwiartkami jajek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    bardzo lubię i równie często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !