Sposób przygotowania

Mięso kroimy w grubsza kostkę, na patelni rozpuszczamy margaryne i podsmazamy na niej mięso, tak aby sie lekko zarumieniło. Następnie przekładamy je do garnka zalewamy zimna wodą, dodajemy liście laurowe, ziele, pieprz i jarzynke i gotujemy. Po pół godzinie dodajemy pokrojona w plastry marchewkę i poszatkowaną włoska kapuste - gotujemy do miekkosci. na koniec wlewamy śmietane, doprawiamy do smaku i po zagotowaniu możemy podawać

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczna
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetna, sycąca zupa na zimne dni i nie tylko...
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    dla mnie dobry obiad podano...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !