Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz grillowany w koperku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 4 filety
koperek
masło 4 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz grillowany w koperku

Potrzebne nam bedą 4 kawalki (dość spore) foli aluminiowej. Dużo koperku siekamy, po czym na kązdykawałek foli wysypujemy obficie koperek na takiej powierzchni jakiej wielkości jest ryba. Każdy filet rybny doprawiamy pieprzem oraz przyprawą do ryb, doprawiony filet układamy na foli na koperku, po czym obficie posypujemy każdy z osobna duża iloscia siekanego koperku. Na wierzchu układamy na kazda rybe po łyzce masła po czym szczelnie zawijamy folie. grillujemy przez godzine (co 15 minut zmieniamy strone).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 16.08.2012 17:59
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak