Sposób przygotowania

Kiełbasę i boczek pociąć w małe kwadraciki. Cebulę w prążki. Wszystko po kolei układać na patyczkach do szaszłyków. Piec na grillu.

Komentarze

  • 10
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjne! bardzo lubie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    już nie mogę doczekać się sezonu :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    szkoda,że już po sezonie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    akurat sezon na szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !