Sposób przygotowania

Kalafior i brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie(powinny być lekko twardawe). . Gdy ostygną dzielimy na mniejsze kawałki dodajemy orzechy, szczypiorek i mieszamy z majonezem i śmietaną. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super na kolacj?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    fajny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo lubie takie słatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !