Sposób przygotowania

Połowę kapusty białej zetrzeć na tarce o dużych oczkach dodać trochę soli i zostawić na 30 min. Pomidory pokroić w kostkę, ogórki kiszone też w kostkę pokroić. Marchew i cebulę zetrzeć na tarce na mniejszych oczkach. Jabłko zetrzeć na tarce. Jak kapusta puści sok to ją odcisnąć i połączyć ze wszystkimi składnikami dodać trochę majonezu i jogurtu naturalnego doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takie suróweczki lubię,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !