Sposób przygotowania

Jajka utrzeć z cukrem.Dodawać powoli roztopioną i wystudzoną margarynę ,ucierać.Dodać miód i dalej ucierać.Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia,dokładnie wymieszać. Ciasto wylać na prostokątną blachę(keksówka) wyłożoną papierem do pieczenia.Piec w temperaturze 180 stopni 25-30 min.Ostudzić Ciasto po upieczeniu i ostudzeniu kroimy na 4 płaty. Każdy nasączyć.Rozrobić kremy wedle przepisu na opakowaniu.Najpierw przełożyć kremem o smaku toffi,biszkopt,krem o smaku czekoladowym,biszkopt,bita śmietana,biszkopt.Ciasto polać polewą i włożyć do lodówki do zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Sama słodycz :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite i sycące:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pewnie jest bardzo słodkie, ale i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetny przekładaniec. musi być pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię z takimi kremami
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    wygląda bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    lawenda

    wyglada pyszniie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !