Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączamy i rozgniatamy widelcem, cebulę kroimy w drobną kostkę, natkę siekamy. Składniki mieszamy i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Na talerzu układamy opłukane liście sałaty i wykładamy na nie tuńczyka.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne śniadako
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !