Sposób przygotowania

Zrumieniona na patelni cebulę i czosnek dodać do sera i wymieszać. Odstawić na 1 h do lodówki. Ciasto francuskie rozwałkować i pokroić na kwadraty 6x6 cm. Następnie nałożyć 1 łyżkę farszu i zlepić. Paszteciki piec w piekarniku przez 35 minut w temperaturze 195C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takich nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pyszne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawe i apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Szybkie danie a z dodatkiem koziego sera jeszcze nie robiłam.....
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zjadłabym takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !