Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, następnie przeciąć wzdłuż i wydrążyć żółtka. Żółtka połączyć z twarożkiem, tuńczykiem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Następnie uformować kulki wielkością pasujące do wydrążonych otworów. Kulki obtoczyć w posiekanym koperku, a następnie włożyć do jajek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    lubię jajka faszerowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam jajka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to coś dla mnie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dla mnie też pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    swietne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne jajka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    to coś dla mnie - pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !