Sposób przygotowania

Twaróg i mleko utrzeć za pomocą miksera, dodać sól, pokrojonego w kostkę pomidora i szynkę, po czym zamieszać delikatnie widelcem. Awokado przekroić na 4 bądź 8 części, usunąć pestkę i włożyć farsz. Następnie schłodzić w lodówce przez 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    musi wybornie smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze nie jadłam.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy takiego nie robiłam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    brzmi ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jakie to dobre musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takiego specjału jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Chętnie spróbuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !