Sposób przygotowania

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkie i odstawiamy pod przykryciem na ok 5 min . Następnie odcedzamy na sicie .Studzimy . Paprykę kroimy w paseczki,ogórka w kosteczkę .Pieczarki na plasterki .Natkę siekamy . Składniki mieszamy z sobą .Dodajemy cząstki pomidora .Solimy ,kropimy sokiem z limonki i polewamy oliwą z oliwek .Doprawiamy pieprzem do smaku .

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !