Sposób przygotowania

Indyka podsmażam na oliwie, dodaję przyprawy do kurczaka Prymat. Po 10min dodaję mieszankę do dań chińskich z mrozonki. Podlewam sosem chilli i sojowym, duszę ok. 15minut. Ryż gotuję, odcedzam, wykładam na talerz. Na wierzch nakładam indyka z bukietem chińskich warzyw w sosie. Danie szybkie, a bardzo smaczne!

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    proste i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    skusiłabym się ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wszystko co proste jest dobre.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !