Sposób przygotowania

Przygotować sos: składniki sosu połączyć i wymieszać. Warzywa oczyścić, opłukać i pokroić w kostkę lub paseczki. Paluszki krabowe i krewetki rozmrozić, przelać na sitku zimną wodą i osączyć. Mule osączyć z zalewy. Paluszki pokroić w plasterki. Wszystkie składniki połączyć, polać sosem, doprawić do smaku przyprawami Prymat i wymieszać. Przed podaniem schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobra sałatka dla smakoszy owoców molrza.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    po owocach morza muli mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !