Sposób przygotowania

Śledzie skrapiamy octem, kroimy na 3-4 części i układamy na talerzu. Jabłko trzemy na tartce, cebulę kroimy w cienkie półplasterki i układamy na śledziach. Śmietanę mieszamy z musztardą i dodajemy do śledzi, jabłka i cebuli. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super takie śledzie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !