Sposób przygotowania

2 kawałki chleba,
pół parówki,
2 plasterki szynki,
plaster sera,
masło,
2 rzodkiewki,
kilka gałązek szczypioru.

Parówkę zagotować, położyć na środku talerzyka. Foremkami do ciastek wykroić z chleba oraz szynki po 4 serduszka. Chlebki posmarować masłem. Położyć po plasterku szynki. Z sera wykroić 2 serduszka, przekroić je na pół i ułożyć na każdej kanapce z szynką połówkę sera. Z całej rzodkiewki zrobić główkę. Drugą rzodkiewkę pokroić w półplasterki, ułożyć na serze. Drugą część posypać posiekanym szczypiorkiem. 2 kawałki szczypioru ułożyć koło główki motyla tworząc różki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    świetny motylek, taki smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wesolutkie bardzo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Wygląda zjawiskowo. :) Muszę kiedyś zrobić dzieciom...
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jutro b?dzie na ?niadanie , smakowity nies?ychanie motylek kombinowany z paróweczki poskladany....
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ?licznie to poda?a?:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jakie cudo ")
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    urocze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    Cudny! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    zrobie dziś dla córci:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały pomysł dla dziecka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !