Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut zapiekany z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

halibut 70 dag
mleko 150 ml
ser żółty 40 dag
masło 1 łyżka
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut zapiekany z serem

Rybę, opłukać, osączyć, p[okroić na mniejsze kawałki i posolić. Każdą porcję moczyć w mleku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na jasnozłoty kolor. Osmażone kawałki ułożyć w płaskim rondlu, dodać masło. Zetrzeć ser na tarce o grubych oczkach i posypać nim rybę. Nakryć rondel i wstawić do piekarnika na ok 10 min. Zapiec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 22.07.2013 11:24
Wspaniała rybka :)
ronald88 20.07.2012 17:48
super
Ada-Gaba 21.01.2012 20:42
fajny przepis,
Mariusz10 16.01.2012 11:04
pycha
kasiaw 12.01.2012 20:46
super pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak