Sposób przygotowania

Sałatę( ja użyłam mix sałat, gotowy do kupienia w biedronce) ułożyć na talerzu, pomidor i ogórek pokroić w półplasterki i ułożyć na sałacie, całość oblać sosem jogurtowo majonezowym.
Cebulę pokroić w piórka dodać do sałatki.
Filet pokroić w paski, doprawić i podsmażyć na patelni, następnie obtoczyć w prażonym sezamie (Obtaczamy po usmażeniu żeby sezam nie został na patelni)
Ułożyć ciepłe na górze sałatki

SMACZNEGO!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł na panierowanie w sezamie już po usmażeniu mięsa, chętnie wykorzystam. Sałatka bardzo apetyczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    nie można się oprzeć
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    bardzo proste a genialne :)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pysznie wygląda
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !