Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, grzyby pokroić. Masło rozgrzać na patelni, podsmażyć na nim cebulę z grzybami, oprószyć kucharkiem i pieprzem. Szparagi ugotować w osolonej wodzie. Pomidora pokroić w kostkę, wymieszać z grzybami z cebulą i fasolką szparagową. Dodać marchewkę startą na drobnych oczkach. Wymieszać. Polać sokiem z cytryny. Oprószyć pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawa,takiej nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawa ta sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super pomysł, szparagi świeże są, ale podgrzybków w lesie jeszcze nie spotkałam..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !