Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonych głąbików i papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

głąbiki krakowskie 20 dag
cebula 1 szt
sos majonezowy 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 łyżka
papryka marynowana 2 szt
kapusta kiszona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonych głąbików i papryki

głąbiki pokroić w poprzek na drobne kawałki paprykę pokroić w makaronik cebulę obrać umyć i posiekać wymieszać wszystkie warzywa z kiszoną kapustą i sosem majonezowym przyprawić do smaku solą cukrem i pieprzem posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak