Sposób przygotowania

Łopatkę i boczek zemleć. Bułkę namoczyć w letniej, przegotowanej wodzie z Kucharkiem. Cebule pokroić bardzo drobno, czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać do mięsa dobrze odciśniętą bułkę, cebulę, czosnek, jajko, przyprawy i 1 łyżkę oleju. dokładnie wyrobić masę. Formować kotlety.Obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Uwielbiam mielone:) ja do moich dodaje mnóstwo cebuli:), a Twoje wygladają taaak apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smacznie wyglądają
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ja dodaję bardzo mało cebuli, bo syn nie może jej jeść.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    u mnie bez czosnku
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla mięsożerców.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !