Sposób przygotowania

Liście z kapusty włożyć do wrzątku i gotować 2 minuty. Osuszyć. Filety oprószyć kucharkiem i pieprzem, każdy obwiń plastrem szynki i 2 liśćmi kapusty. Spiąć wykałaczkami. Olej rozgrzać, podpiec na nim kapustkę z mięsem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać bulionem i piec w temp. 200 stopni przez 40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne smaczny jest ten kurczak:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy ten Twój sposób na mięsko kurczacze:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne i smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !