Sposób przygotowania

mięso z kurczaka zalewamy zimną wodą tak aby je zakryło. Dodajemy łyżeczke chili, kilka ziarenek pieprzu i ziela,liscie laurowe oraz sól i jarzynke do smaku - gotujemy mięso do miękkości. Ostudzone, ugotowane mieso lekko polewamy kucharkiem, po czym każdy kawałek z osobna panierujemy w jajku ibułce tartej - smazymy na złoty kolor po obu stronach. Gorące nózki polewamy ketchupem i jemy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychotka
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetyczne:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    kiedyś takie zrobiłam, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobre miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !