Sposób przygotowania

Mięso pokroic na plastry , zbić tłuczkiem , a później możemy uformowac owalne steki . Czosnek jak najdrobniej posiekac i rozprowadzic na powierzchnię steków , wciskając do mięsa . Wysypac mąkę na talerzyk , wymieszac z pieprzem , steki dobrze posolić i obtoczyc w masę . Usmażyć , wkładając na patelnię z rozgrzanym smalcem . Na pozostałym smalcu zrumienić pokrojona cebulę . Ułożyc steki na półmisku , obkładając cebulę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    tomek18

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    coś smacznego
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam steki
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, chętnie bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam pychota!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !