Sposób przygotowania

Mięso dobrze umyc i osuszyć , czosnek posiekac , rozetrzec z sola na miazgę . Przygotowanym czosnkiem natrzec mięso , dac pieprzu troszkę i majeranku . Pozostawić z zimnym miejscu na godzinę , można dac do lodówki . Mięso dac do brytfanny i dac do nagrzanego piekarnika , piec około godz . Wyciągnąć tak aby się nie poparzyć i jeść na ciepło .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Bardzo lubie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszotka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczny schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko domowej roboty
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł na schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dobre danie na każdą okazję... ja lubię na zimno do pieczywa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    wygląda smakowicie, a co daje ten majonez?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !