Sposób przygotowania

Marchewkę zetrzeć na tarce , cebulę z fasolką poszatkować , kapustę tez a seler pokroic w kostkę . Masło rozgrzać w rondlu , wsypac cebule , smażyc na lekkim ogniu . Dodać marchewkę z warzywami , wlac wodę przyprawic sola i pieprzem gotowac przez ok 10 min . Ziemniaki pokroic w kostkę dodac do zupy razem z koperkiem , gotowac dalsze 25 min , wlać mleko , mieszać i podawać na gorąco

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    uwielbiam ją ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    bardzo lubię
  • 5
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !