Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsko po myśliwsku

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mielone mięso 1 kg
biała kapusta 1 szt
przecier pomidorowy 1 1/2 szkl
cebula 2 szt
zielenina 1 garść
olej 3 łyzki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: mięsko po myśliwsku

cebulę posiekać na patelni rozgrzać olej i wrzucić cebulę kapustę drobno poszatkować i przelać wrzącą wodą na cedzaku posypać zieleniną formę do zapiekania wytłuścić i układać warstwami kapusta i mięso które jest doprawione przyprawami i dodana jest do niego cebula podsmażana ostatnią warstwą powinna być kapusta przecier wymieszać z przyprawami i wymieszać zalać zapiekankę stawić do piekarnika na ok 1 godz temp 200*c

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 15.02.2012 07:32
mniam
fictor123 15.02.2012 07:32
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak