Sposób przygotowania

Przygotować sos: połączyć wszystkie składniki, doprawić przyprawami Prymat i wymieszać.
Warzywa oczyścić opłukać i osączyć. Rzodkiewki pokroić w półplasterki. Szczypiorek posiekać. Cebule obrać i pokroić w piórka. Paluszki krabowe pokroić w plasterki. Połączyć wszystkie składniki, wymieszać, doprawić do smaku przyprawami Prymat i polać sosem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nawet dobrze wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Musiała bym spróbować bo jakos nie przepadam za selerem naciowym
  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    jeszcze nie jadlem sałatki z selera naciowego ale moze warto sprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być niezłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna881

    kraby mnie odstraszyły . . .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Seler i paluszki krabowe... musi być pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !