Sposób przygotowania

Podane składniki są na małą tortownicę. Cytryny należy sparzyć, wycisnąć z nich sok i zetrzeć skórkę. Masło roślinne należy utrzeć z cukrem, żółtkami, mąka i proszkiem do pieczenia. Dodać na koniec skórkę i sok z cytryny. Blachę wysmarować tłuszczem i przelać do niej ciasto. Piec około godziny w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Musi być smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się wspaniale!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam ciasta cytrynowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie cytrynowe smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !