Sposób przygotowania

Połowę orzechów dwukrotnie zemleć, kolejną połowę posiekać bardzo drobno. Białka jaj ubić z cukrem i dodać do nich orzechy. Następnie dodać mąkę, całość delikatnie wymieszać. W miarę potrzeby można dodać więcej mąki, żeby ciasto nie było rzadkie. Z tak powstałej masy należy formować rożki. Piec je przez około 20 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajny przepis - będę musiała spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    rewelacja:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    szybkie i pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super łakocie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !