Sposób przygotowania

*Gotujemy wodę około pół litra.
*Dodajemy oczyszczone i pokrojone owoce agrestu,pokrojone jabłka i skórkę z cytryny.
*Wszystko razem gotujemy chwilę i zdejmujemy z ognia.
*Odstawiamy na 40 minut pod przykryciem .
* Wlewamy napar z mięty ,dodajemy cukier i dokładnie mieszamy.
* Gotowy deser wkładamy do salaterek i dokładamy kostkę lodu .
#Smacznego#

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zaraz będziemy robić deserki z agrestem:)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja tez mam w ogodzie i trzeba wybróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !