Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion 1 litr
koper 2 pęczki
cebula 1 sztuka
masło 2 łyżki
mąka 2 łyżki
śmietana 1/2 szklanki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
ziemniaki 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa

Masło roztopić, zeszklić na nim posiekaną cebulę. Dodać posiekany koper, podsmażyć. Bulion zagotować, cebulę z koperkiem oraz pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować do miękkości. Doprawić kucharkiem i pieprzem, zatrzepać śmietaną wymieszaną z mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 04.06.2013 20:07
bardzo smaczna
caralajna 07.03.2013 07:12
uwielbiam koperek
IlonaAlbertos 23.02.2013 21:42
Uwielbiam koperkową.
Krystyna32 25.01.2013 09:00
super
IZABELA29 30.11.2012 08:33
dużo koperku ja lubię ...
ben-ka 29.11.2012 11:37
zapachniało mi zupką....
berys18 18.09.2012 11:25
pyszna zupka
mela25 05.05.2012 05:57
koperkowa najlepsza
Motorek 27.04.2012 09:42
smaczna
Seba 27.04.2012 09:09
pycha
barbara11561 20.02.2012 12:47
prosto,szybko i smacznie:)
mirosława4 21.01.2012 21:06
pyszna zupka
Tika4444 14.01.2012 16:39
dawno nie robiłam...
MAR3STA 11.01.2012 12:14
uwielbiam koperkową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak