Sposób przygotowania

Kapustę dokładnie umyć , obrac duże liście i osuszyć , sok z cytryny mieszamy z olejem , przyprawiamy cukrem i sola .Jabłko obieramy i ucieramy na jak najgrubszej tarce i mieszamy z sosem , kapustę szatkujemy i mieszamy tez z sosem .
przyprawiamy surówkę cukrem , solą i sokiem z cytryny

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczna surówka
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię taką kapustkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    uwielbiam ja :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mniam ,uwielbiam taką :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    lubię czerwoną kapustę, w takiej wersji także
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszna surowka
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    najlepsza w polskiej kuchni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !