Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 2 szt
olej 3 łyżki
sok z cytryny do smaku
cukier do smaku
sól do smaku
kapusta czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę dokładnie umyć , obrac duże liście i osuszyć , sok z cytryny mieszamy z olejem , przyprawiamy cukrem i sola .Jabłko obieramy i ucieramy na jak najgrubszej tarce i mieszamy z sosem , kapustę szatkujemy i mieszamy tez z sosem .
przyprawiamy surówkę cukrem , solą i sokiem z cytryny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 11.09.2013 05:53
najlepsza w polskiej kuchni
Magda60 11.01.2013 13:38
pyszna surowka
Fiffi 18.12.2012 22:31
lubię czerwoną kapustę, w takiej wersji także
Wacław 27.11.2012 09:36
mniam ,uwielbiam taką :)
kaja1991 16.10.2012 16:54
uwielbiam ja :)
malaczarna23 04.08.2012 10:37
lubię taką kapustkę
Pani Domu 21.06.2012 07:59
apetyczna surówka
Magdalena1110 11.06.2012 22:11
bardzo lubię
melonik 26.05.2012 07:51
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak