Sposób przygotowania

*Gotujemy 40 mililitrów zimnej wody z dodatkiem cukru przez około 1 minutę .
* Ostudzamy.
*Cytryny sparzamy i osuszamy ,
* Wierzch cytryn ścinamy ,miąższ wydrążamy i przecieramy przez sito.
* Dodajemy startą skórkę i wyciśnięty sok z pozostałych cytryn .
* Wkładamy do zamrażalnika na 4 godziny.
* Tak przygotowanym sorbetem wypełniamy skórki cytrynowe.
# Smacznego #

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię sorbety:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też robię, pycha.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    na lato super!!!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na ciepłe dni pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    muszę zrobić, cytryny bardzo mi odpowiadają
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też bym taki chętnie zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !