Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Jeśli jelito grube mamy solone kilka godzin moczymy je w 6 litrach zimnej wody. Ziemniaki trzemy jak na placki. Odlewamy trochę wody. Przyprawiamy solą, majerankiem oraz mąką i przyprawą do ziemniaków.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie podane, to musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ale bym zjadła taką domową kichę....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i ja też zjem chętnie...
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    może właściciel tej kiszki zaprosi nas na nią ,chociaz do tej pory pewnie tylko zapach został:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kiszka u mnie znika szybciej niż mgnienie oka :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    chętnie bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !