Sposób przygotowania

Płatki śniadaniowe rozkruszyć tłuczkiem. Wymieszać z miodem i miękkim masłem na gładką masę. Wylepić spód blachy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    i upiec czy co bo nie napisane
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    nie, tego spodu nie pieczemy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    dobra baza
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    a jakie płatki są dobre, bo ja kiedyś robiłam z muszelek czekoladowych i mi takie gumowy spód wyszedł :(
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !