Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 8 sztuk
szpinak 1/2 kg
czosnek 3 ząbki
ser feta 15 dkg
olej 1 łyżka
śmietana 3 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki faszerowane

Czosnek przecisnąć przez praskę, szpinak pokroić. Na łyżce oleju zeszklić czosnek i szpinak, smażyć kilka minut stale mieszając. Ostudzić, dodać pokrojoną w kostkę fetę i śmietanę. Przyprawić kucharkiem i pieprzem. Przełożyć na naleśniki, zwinąć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 03.08.2013 21:54
Ciekawy pomysł.
caralajna 13.05.2013 07:15
pyszne naleśniki
Elżbieta17 17.04.2013 21:24
pomysłowy obiadek:)
barbara11561 27.03.2013 20:31
bardzo zdrowe nadzienie
Seba 01.10.2012 09:58
smaczne
Krystyna32 15.07.2012 08:04
pycha
fictor123 06.06.2012 11:41
super
mela251
mela251 20.02.2012 09:25
dobre :)
mela251
mela251 20.02.2012 09:25
dobre :)
mirosława4 30.01.2012 20:43
smaczne
Motorek 13.01.2012 18:05
pycha
kriso 12.01.2012 18:20
dobre ale bez szpinaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak