Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę, szpinak pokroić. Na łyżce oleju zeszklić czosnek i szpinak, smażyć kilka minut stale mieszając. Ostudzić, dodać pokrojoną w kostkę fetę i śmietanę. Przyprawić kucharkiem i pieprzem. Przełożyć na naleśniki, zwinąć.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    dobre ale bez szpinaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo zdrowe nadzienie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pomysłowy obiadek:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne naleśniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !