Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić na porcje, Do miski wlać oliwę, dodać przyprawę do gyrosa, ocet balsamiczny, chrzan utarty, majeranek, przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawę maggi w płynie, sól, pieprz i pokrojoną cebulę. Wszystko dokładnie wymieszać. Włożyć pokrojone mięso, zamieszać, przykryć i odłożyć do lodówki na 12 godzin. Następnie smażyć na grillu z obu stron, smarując od czasu do czasu pozostałą marynatą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię schabowe :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !