Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Filety z ryby umyć, osuszyć w papierowym ręczniku, skropić octem winnym, oprószyć solą, pieprzem i mielonym kminkiem. Odłożyć w chłodne miejsce na 1/2 godziny


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pysznie i zdrowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    z chęcią bym spróbowała :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super potrawa, uwielbiam karpia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prezentuje się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny karpik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !