Sposób przygotowania

Groch wypłukać i ugotować z liściem laurowym do miękkości, ostudzić. Groch utrzeć na jednolitą masę razem z oliwą. Dodać sok z wyciśniętej cytryny i posiekaną cebulkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomys?owe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zgadzam się, bardzo ciekawy pomysł i pewnie bardzo smaczne jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nareszcie coś innego. Bardzo ciekawa pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    coś dobrego...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy ten przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !